De ce nu aș cumpăra un Samsung Galaxy S7 Edge

E o adevărată nebunie cu acest Samsung Galaxy S7 Edge. Înacest moment, este considerat drept cel mai bun telefon din lume și asta vine în contextul în care față de anul trecut, Apple a pierdut cam 6-7% din cota de piață în favoarea Samsung. Se pare că ne plac mai mult specificațiile și mai puțin fiabilitatea, suntem mai înclinați înspre tech de cât înspre funcționalitate.

Evident, oamenii care nu țin la specificații cumpără orice tip de telefon, nu țin neapărat să dea +1000 euro pentru un iPhone. Dar totuși, dacă toată lumea este înnebunită după Samsung Galaxy S7 Edge, eu unul de ce nu sunt? Sau mai bine zis ce anume mă reține în a cumpăra un asemenea telefon. Ei bine, există cel puțin 3 motive pentru care nu aș cumpăra un Samsung Galaxy S7 Edge…

3 motive pentru care nu aș cumpăra un Samsung Galaxy S7 Edge

  1. Telefonul costă o sumă de-asta ridicolă gen +3000 de lei, bani pe care un român îi câștigă în vreo 4 luni de muncă, cu condiția să nu mănânce, să nu bea, să nu plătească facturi. Salariul minim pe economie este 770 de lei.
  2. Telefonul este 99% sticlă și eu sunt foarte neîndemânatic. Cu siguranță o să îl tăvălesc de o să îl țin numai prin service. Și vă dați seama că nu e tocmai ieftin să schimbi un touchscreen de-ăla curbat.
  3. Cu timpul, se va devaloriza și va ajunge să coste cât un pachet de țigări. Ar fi cel mai scump pachet de țigări pe care îl cumpăr pentru că să fim serioși, eu de revândut după 1 an nu voi putea să îl vând pentru că se va juli, îl va lua mama dracului. Eu cumpăr telefoane ca să le folosesc, nu ca să mă uit la ele sau să le in în vitrină.

 

Leave a Reply