De unde ne mai incaltam?

Saptamana trecuta am pornit agale prin oras sa caut ceva de incaltat. Dupa cum stim, barbatii sunt opusul femeilor atunci cand vine vorba despre imbracaminte – incaltaminte. Noi cautam rapid ceva care sa ne placa cat de cat, sa fie comozi si cam atat. Nu suntem pretentiosi si nu ne place sa pierdem timpul prin magazine. Cand eram mai mic, de obicei cumparam din primul magazin in care intram, era imposibil sa nu gasesc ceva care sa nu-mi placa.

Cat de importanta este incaltamintea in ziua de azi?

In Romania cel putin, haina face omul. Imi pare rau sa o spun, insa asta este realitatea. Trebuie sa o acceptam si sa ne adaptam. Cand eram in liceu, primul contact vizual cu o persoana necunoscuta se rezuma la incaltaminte, nu la ochi. Il vedeai cum da mana cu tine, isi spune numele si se uita cu ce esti incaltat. Au trecut ceva ani de cand am terminat eu liceul, insa nu cred sa se fi schimbat cine stie ce in aceasta mentalitate colectiva destul de depasita.

Trebuie sa ne incaltam de unde gasim acel raport calitate – pret. Avem insa un avantaj: internetul. Au aparut diverse magazine online precum miniprix.ro de unde poti face rost de ceva de incaltat ieftin si frumos. Am incredere in acest magazin si drept dovada, va atasez printr-o poza comenzile mele de-a lungul timpului. Cred ca este singurul magazin online de unde chiar comand constant haine.

Preturile bune au fost intotdeauna in avantajul clientilor chiar daca multi au considerat ca pretul mic inseamna calitate proasta. Dupa prima comanda online la ei m-am convins de calitate. Toate hainele pe care le am in dulap sunt cumparate numai de la ei, asa ca va dati seama, daca nu erau de calitate nu mai comandam a doua oara.

Pana la urma, fiecare se imbraca si se incalta de unde doreste, insa e pacat sa nu profitam de un magazin online cu marfa bunicica atunci cand avem posibilitatea. Acest magazin miniprix nu s-a schimbat deloc in ultimii ani. Nu au inceput sa faca rabat la calitate si cred ca aceasta este calea spre succes. Am vazut multe magazine care au rezistat pe piata doar cateva luni din pricina managementului defectuos bazat pe niste preturi ce nu corespundeau cu calitatea. In fine, cine doreste sa comande de pe miniprix, poate sa faca o incercare mai ales ca au o politica de retur foarte avantajoasa fata de alte magazine online. Banii ti se returneaza in vreo 4 sau 5 zile, nu trebuie sa astepti 30 de zile ca la alte magazine.

 

1 2

Leave a Reply