Începând cu anul 2015 pe piața din România a început să existe o cerere din ce în ce mai mare pentru dedurizatoare, pentru aparate care transformă apa dură în apă moale și astfel reușesc să îmbunătățească calitatea vieții în orice locuință, ocrotind în același timp electrocasnicele care folosesc apa de la rețea. Astăzi, când se construiește o casă nouă se instalează obligatoriu și o stație  dedurizare și filtrare a apei, întrucât după cum veți putea vedea în cele ce urmează, aceste aparate nu au costuri ridicate comparativ cu beneficiile pe care le aduc în timpul utilizării.

TOP 3 BENEFICII PENTRU O STAȚIE DEDURIZARE ȘI FILTRARE A APEI

  1. Scad considerabil șansele de a face pietre la rinichi. Cu toate că nu există studii care să arate negru pe alb faptul că apa dură este factorul principal pentru apariția pietrelor la rinichi, cei care au consumat o perioadă lungă apă de la robinet, de la rețeaua municipală și s-au trezit cu astfel de probleme, au primit ca recomandate din partea medicilor să folosească numai apă îmbuteliată de la magazin. Niciun medic nu ar recomanda așa ceva dacă nu ar avea suspiciuni clare asupra legăturii dintre apa dură consumată de la robinet și boala în sine.
  2. Salvează electrocasnicele de la moarte pe termen lung. Este vorba despre electrocasnicele care folosesc apa de la rețea, apa dură cu care intră zilnic în contact. Aici nu discutăm doar despre mașinile de spălat, în care se pot pune Calgon si salva astfel rezistențele de depunerile de calcar. Aici discutăm și despre boilere electrice, aspiratoare care funcționează pe apă, mopuri cu abur, espressoare de cafea și așa mai departe. Sunt aparate destul de scumpe și pentru multă lume investiția într-o stație dedurizare și filtrare a apei merită din plin.
  3. Salvează hainele de la deteriorare în timpul spălării. Cei care au haine scumpe, sau nu neapărat scumpe dar care țin la ele, trebuie neapărat să instaleze în locuință o stație dedurizare și filtrare a apei. Apa dură atacă țesăturile și în timp acestea se deteriorează considerabil. Apa moale permite țesăturilor să rămână catifelate, exact în starea inițială în care au fost cumpărate de la magazin. În plus, studiile arată faptul că apa moale aduce în prim plan și o economie foarte mare de detergent. În timp, costurile cu spălatul hainelor scade semnificativ.

DE UNDE POTI CUMPARA O STATIE DEDURIZARE SI FILTRARE APA LA UN PRET DECENT?

Cea mai bună recomandare rămâne evident mediul online, unde magazine precum topwater.ro au reușit de-a lungul timpului să se impună pe piață atât prin calitatea produselor oferite dar și prin ajutorul în alegerea dedurizatoarelor potrivite potențialilor clienți. Recenziile lăsate de clienți la diferite dedurizatoare pe site-ul topwater.ro scot în evidență din plin aceste aspecte și transformă acest magazin în recomandarea numărul 1 pentru cei care sunt interesați să cumpere o stație dedurizare și filtrare apă la un preț bun, capabilă să deservească întreaga locuință.

În plus, pe topwater.ro veți găsi cea mai largă gamă de produse, în acest moment au listate 54 dedurizatoare de la Clack, Kinetico și Bluesoft, toate dimensiunile, toate capacitățile, capabile să deservească de la garsoniere până la case cu peste 4-5 băi. Diversitatea este un atribut de necontenit al unui magazin serios, care dorește întotdeauna să vină în întâmpinarea clienților cu cele mai bune opțiuni, astfel încât să încerce să mulțumească cât mai mulți clienți. Prețurile de asemenea sunt decente iar politica de reduceri le transformă în imbatabile. Cine dorește să cumpere o stație dedurizare și filtrare apă la un preț bun, cu siguranță va găsi una pe topwater.ro.

 

 

 

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *