Cred că am observat cu toții faptul că aproape de fiecare dată când avem de-a face cu un accident grav de circulație, în care au murit oameni, șoferul care cauzează accidentul este ori băut, ori drogat, ori ambele băut și drogat. Sunt de părere că drogurile au scăpat total de sub control în România, și, puteți să mă considerați paranoia, dar eu cred că nu este chiar întâmplător ce se petrece.

De multe ori am spus faptul că poliția în România nu mai are demult în sarcină să apere cetățenii, să le ofere siguranță și treburi de genul. Poliția a devenit un fel de clan mafiot, mână în mână cu interlopii care cu ce credeți voi că se ocupă? De unde credeți voi că au interlopii teancurile alea de bani pe care le aruncă fără număr pe la fel de fel de sindrofii țigănești? Ei bine, din droguri, de unde altundeva? Doar nu din muncă cinstită. Păi voi credeți că nu-i vede nimeni? Voi credeți că poliția nu știe de ei?

Poliția știe dar ori are parte din ce se vinde, ori poliția vinde cot la cot cu ei altfel nu-mi explic. Nu pot să-mi explic de unde sunt atâtea droguri în România, țară care se dorește în Schengen… Cum naiba să intri în Schengen când ai deja o problemă cu drogurile de care nu se ocupă nimeni, din contră, posibil ca instituțiile statului să fie conștiente de ce se petrece și să închidă ochii în schimbul unor sume de bani.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *