Despre eleganta

Oare mai exista eleganta? Eu unul nu stiu ce sa cred. Atunci cand pornesc la plimbare pe strada, rar de tot observ cate o femeie imbracata elegant, accesorizata corespunzator. Desi sunt barbat, ma pricep la moda destul de mult cat sa pot face diferenta intre un lucru de bun gust si unul de prost gust. Cele mai frumoase tinute mi se par cele care aduc un aer de eleganta si stil, insotite de ceasuri Bossart de dama drept accesoriu principal.

Din pacate, magazinele din oras nu prea mai incurajeaza tinutele elegante pentru nici unul din sexe. Peste tot gasim imbracaminte casual si sport. Probabil este solutia pentru a supravietui cu afacerea. Degeaba ai un magazin ce vinde tinute elegante daca nu se cauta… Tinerii din ziua de azi dupa cum spuneam nu prea doresc eleganta, doresc doar haine care ii pun bine in ochii prietenilor.

Am gasit online ceasuri Police barbatesti extraordinar de frumoase. Am ajuns la concluzia ca numai cine a fost educat intr-un anumit mod reuseste sa vada eleganta unui ceas. Trebuie sa vrei sa fii altfel, sa fii cum iti place tie, nu cum le place celorlalti. E vorba despre personalitate mai mult ca despre orice altceva. Sa ai taria sa vrei sa fii diferit, dar unic in felul tau, fara sa iti pese de ce zic altii despre tine.

Cei care doresc sa fie altfel au un aliat destul de important in anul 2014: internetul. Pe CautCeas.ro gasesti accesorii sub forma de ceasuri elegante pentru toate buzunarele, capabile sa te scoata in evidenta de fiecare data. Cu toate ca utilitate nu mai exista in ceasuri, acestea raman niste elemente fashion destul de cautate de oamenii cu personalitate. Parca cei ce doresc sa fie eleganti au lumea lor si se inteleg reciproc, au personalitate si nu le pasa de vorbele celor din jur.

Leave a Reply