Huawei o să facă mari probleme în viitor

Sunt deja la al doilea telefon testat pentru cei de la Huawei și deși este unul destul de bătrân, un  Huawei P9 Lite care a apărut prin februarie anul trecut dacă țin bine minte (s-ar putea să mă înșel), am fost plăcut impresionat de calitățile lui și de modul în care arată. Încep să cred că Huawei o să facă mari probleme competitorilor săi în anii ce urmează pentru că reușește să implementeze deja un standard de calitate asemănător Samsung, dacă nu chiar peste Samsung.

Acest P9 Lite se bate cu Galaxy J5 2016 din punct de vedere al prețului și din păcate este de două ori mai performant. Le am aici pe ambele și știu că unul scoate 25 de mii de puncte în Antutu, celălalt 50 de mii, dublu. În plus, Huawei are câteva funcții foarte utile care lipsesc cu desăvârșire de pe J5 2016, funcții precum senzorul de amprentă și indicatorul LED pentru notificările pierdute.

Singurul punct slab al lui P9 în bătălia cu J5 2016 rămâne display-ul, care este un IPS ce nu poate face față niciodată unui Super AMOLED.

De fapt, cred că pe asta a mizat și Samsung: să scoată telefoane care sunt foarte frumoase din punct de vedere al designului, iar display-ul face parte din design. Huawei pe altă parte, primite și oferă performanță mai multă în aceiași bani, fără să facă prea mare rabat la calitate.

Deci eu vă spun un singur lucru: în momentul în care Huawei o să înceapă să pună ecrane Super AMOLED pe telefoanele lor, chiar dacă or să fie mai scumpe decât Samsung, o să rupă tot pe piață… Cred că cei de la Huawei or să rupă tot în viitorul apropiat.

Leave a Reply