De la începutul anului și până acum am luat nici mai mult nici mai puțin de 4 țepe de la „clienți”, adică de la oameni pentru care am scris niște articole și de la care nu am mai văzut vreodată banii. Nu știu cum pot exista astfel de gunoaie, cum pot dormi liniștite noaptea, dacă ar fi după mine și aș avea putere i-aș băga pe toți într-o dubă și i-aș duce în Sahara, să nu mai aibă posibilitatea de a da țepe decât cactușilor.

Când am privit și clipul lui Andy Popescu, cel în care povestea cum a luat el țeapă de la abatorul la care credea că poate duce niște struți din ferma sa, am simțit că-mi ies bube pe piele fraților.

Chiar nu vreau să mai aud de astfel de mizerii, de jeguri de oameni care nu ar merita nici măcar un scuipat, ce să mai zic de business? Nimic nu e mai enervant decât să te chinui să faci și tu ceva în rahatul ăsta de țară și să te vezi îngenunchiat de niște gunoaie, de niște oameni care au devenit cei mai mari dușmani ai românilor cinstiți. Și problema e că nu cred că va fi extirpată teapa din ADN-ul romanului vreodată. Pare prea bine introdusă acolo, sudată de celule. Uneori îi înțeleg și pe cei care refuză să mai presteze servicii în România sau îți fac bagajele și se cară dracului din mizeria asta de țară în care se pare că au rămas doar leneșii, hoții și nenorociții. Destul de greu de suportat „luxul” de a trăi în România.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *