Azi am avut parte de primul fail ING HomeBank. Nu a funcționat și pace și bineînțeles că și-a ales tare prost momentul. În fine, când e să meargă prost, merge de dimineața cum s-ar zice. Pe la orele 10 și oleacă mă bag și eu pe HomeBank să plătesc o factură cu care oricum întârziasem și pe care promisesem că o plătesc până în 12. Ei bine, ciuciu. HomeBank de la ING nu funcționa. Afișa pur și simplu textul din imaginea de mai jos. Na-ți-o frântă că ți-am dres-o.

Cum era să sun omul să spun că nu merge HomeBank? După ce că întârziasem cu plata să mai amân? Am așteptat vreo jumătate de ceas și am revenit. Acum funcționa. Și stai și mă gândesc dacă este normal ca băncile să aibă downtime în acest sector, mai ales că este vorba despre o bancă ce nu are casierie, tranzacțiile se fac oricum online… Dacă mă întrebați pe mine ca și client, nu…

Nu este normal pentru că sunt oameni care depind de aceste tranzacții făcute de acasă. Că și dacă s-ar duce la bancă tot ce același sistem ar da. Că nu există funcționari la ghișee care să preia treaba aparatelor, depunerile de numerar sau transferurile. Cred că ar trebui mai multă atenție în acest sector deși pot părea genul de client nesuferit și greu de mulțumit.

Sunt de părere că în acest domeniu nu-i loc de greșeală. Da, recunosc faptul că lucrurile nu pot fi niciodată perfecte, nici nu am intenția de a dori perfecțiune, însă atunci când ai niște clienți care depind de serviciile oferite de tine, trebuie să îți dai silința să atingi acea perfecțiune. Să sperăm că pe viitor nu vor mai fi asemenea probleme.

 

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *