La cine apelezi cand doresti sa deschizi o afacere online?

Internetul in anul 2015 permite destul de multe in materie de vanzari. Va mai aduceti aminte cum arata internetul in 1998? Cine ar fi crezut atunci ca in ziua de azi vei reusi sa vinzi de milioane de euro printr-un magazin virtual? Fara ca nimeni sa ii calce pragul in realitate vreodata si fara ca nimeni sa atinga vreodata produsul inainte sa il cumpere? Va spun eu ca nimeni, insa asta este una dintre surprizele evolutiei. Astazi, e destul de simplu sa activezi in domeniul online, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu o firma ce se ocupa cu creare site si sa dai drumul la treaba.

Dupa ce te-ai ocupat de partea cu creare site, poti incepe sa activezi pe piata online in adevaratul sens al cuvantului. Sa stiti ca piata online este in continua dezvoltare si se bazeaza pe un concept destul de simplu numit promovare. In regula, ai site-ul, e momentul sa te stie lumea, sa cunoasca compania si sa stie exact cu ce te ocupi. Vei avea nevoie de promovare Google pentru a reusi intr-un timp cat mai scurt sa ajungi pe primele pozitii ale motorului de cautare.

Campaniile adwords sunt geniale daca apelezi la o persoana capabila sa le gestioneze cum trebuie. Pe piata exista destul de multe companii care se ocupa cu asa ceva, insa doar cateva sunt de incredere, printre care si The Makers. Cand vine vorba despre promovare Google, ei sunt printre primii din tara. Ideea este destul de simpla, trebuie sa pornesti cu dreptul in ceea ce priveste promovarea in momentul in care apari in online pentru ca aici exista notiunea de cheltuieli. Promovarea online costa si daca rezultatele inceteaza sa apara, cheltuielile nu prea se justifica.

Alegerea unui partener de incredere este vitala la inceput de drum, asa ca va sfatuiesc sa nu mergeti pe mana celor care va promit marea cu sarea, nici a celor care au cele mai mici preturi. Gasiti cel mai bun raport calitate-preti si informati-va in legatura cu viitorii parteneri urmarind feedback-ul internetului, care cel putin pana acum a fost sfant.

Leave a Reply