proști

Citeam comentariile apărute la un clip de pe YouTube în care erau oarecum date în vileag metodele noi de fraudare a examenului de bacalaureat. Cu căști, telefoane, tehnică aproape militară, sau dacă nu militară, ai spune că aparține SRI-ului.

Ei bine, și cum citeam eu comentariile așa, în scârbă ce-i drept, am realizat ce fel de „tineri” sunt prin țara asta. Majoritatea comentariilor erau împotriva celor care au făcut reportajul, evident. Așa e hoțul, se supără când e prins.

Nu frate, că țara asta nu o să fie niciodată una normală cu asemenea mentalitate. Tinerii nu vor carte, vor să se ducă la muncă în străinătate să-și cumpere BMW X6 sau Porsche Cayenne la 20 și un pic de ani.

Și mai e o chestie, toată lumea se miră că politicienii fură, că au mișmașuri și combinații de milioane odată ce ajung la putere. Păi și tinerii cu ce sunt mai breji din moment ce vor să fure de la 17-18 ani? Că nu cred că ai 18 ani când dai BAC-ul.

Mentalitatea asta care îndeamnă la trișat, la păcăleală, la furt, se înfiripă în mintea copiilor de mici, așa că nu trebuie să ne mai mirăm dacă odată ajunși la maturitate caută să fraudeze, să fure, să păcălească pe cei din jur.

Am pus mai jos clipul cu pricina, în cazul în care sunteți curioși despre ce este vorba. Sper să nu vă enervați așa cum mi s-a întâmplat mie. Dacă știți că vă enervează proștii care se revoltă atunci când cei din jur le vrea binele, mai bine ziceți pas.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *