Lipsa banilor

Banii invart lumea inca din cele mai vechi timpuri. In jurul lor se aduna povesti, se aduna evenimente si se aduna istorie. Pentru unii sunt atat de importanti incat aleg sa isi riste viata numai sa ii aiba. Bine, sunt extreme, insa se intampla destul de des pretutindeni.

De multe ori incercam sa imi imaginez o lume in care nu exista bani. Oamenii sa nu fie constransi de avere si astfel toata lumea sa fie fericita. Destul de utopic, nu? Poate ar fi o idee buna ca toata lumea sa aiba acasa un aparat cu care sa faca bani. Sa puna ceva in el precum legumele in ciorba si  aparatul sa scoata bani. Macar cu visele sa ramanem, e tot ce avem mai de pret. Speranta si visele nu ni le poate lua nimeni chiar daca de ani de zile asta se cam incearca cu politica.

Atunci cand ai nevoie de bani te duci la banca. Acolo, te lovesti de problema bonitatii. Banca analizeaza daca esti eligibil in accesarea de credite sau nu si iti da un raspuns. E o procedura destul de anevoioasa, ce necesita destul de mult timp si nervi.

In urma cu cativa ani au aparut cateva firme care ofera credite de nevoi personale mult mai usor ca bancile. Cei care au contractat un credit rapid de la Provident , pot sa ma aprobe.  Dureaza foarte putin analiza si la final de zi daca totul este in regula, ai banii in mana. Dupa parerea mea, este o metoda foarte buna de a face rost de bani. Decat sa alergi dupa credite pe la banci saptamani intregi si la final sa fii respins din motive ridicole (cam asa se intampla de obicei), mai bine apelezi la Provident si iti rezolvi problema in maxim doua zile.

Tata e clientul lor fidel de ani de zile. In fiecare an innoieste creditul si e destul de multumit. Provident iti ofera siguranta ca lucrurile se rezolva si te scuteste de alergatura. Pana la urma, in ziua de astazi totul se rezuma la promptitudine si la seriozitate iar bancile dupa ce ca au devenit adevarati camatari prin dobanzile practicate, te mai sucesc si pe toate partile atunci cand te duci sa iei un credit.

Leave a Reply