Mark Ashley & Systems in Blue -Jeannie Moviestar – clipul zilei

Clipul zilei vine de la cine oare? De la Mark Ashely si Systems in Blue. Ei bine, o sa ii cunoasteti mai bine dupa ce o sa ascultati piesa de mai jos. Nu este un clip in adevaratul sens al cuvantului intrucat este o piesa veche si deloc comerciala. Are un stil specific anilor 80-90 si reuseste inca sa faca furori printre amatorii de muzica de calitate. Culmea, piesa a aparut in anii 2008 si este etalonul muzicii de calitate pe Youtube. Mark Ashely a aparut in industria muzicala in anul perfect 1998.

System in Blues in schimb au o istorie mult mai bogata in ceea ce priveste cariera. Ei au inceput sa cante inca din anii 70 dar au avut parte de un trecut tumultos, in care au avut parte si de procese in instanta. Au dat in judecata casa de productie a celebrului Dieter Bohlen considerandu-se nedreptatiti, insa nu au avut castig de cauza. Aveau impresia ca sunt platiti mai putin de cat meritau, insa instanta a demonstrat ca toata lumea era platita in mod corect.

System in Blues a aparut practic tarziu, abia in 2003, in trecut componentii trupei au activat drept backing vocals pentru trupe celebre precum Modern Talking, CC Catch, Blue System si asa mai departe. din pacate, in 2007, vocalistul Rolf Köhler a decedat in urma unui atac cerebral. Piesele lor au ramas totusi un etalon al anilor 80 si un etalon al calitatii.

Va las sa ascultati piesa si sa imi spuneti daca v-a placut incursiunea moderna in anii 80. Mie unul aceasta piesa imi trezeste o nostalgie atat de frumoasa si niste sentimente destul de duioase. Este o piesa de dragoste asa cum ne-a obisnuit muzica anilor 80.

 

Leave a Reply