Masajul erotic

În ziua de azi, mentalitatea din România este una de tranziție. Se face efectiv trecerea de la cea comunistă plină de prejudecăți, la cea occidentală capabilă să aducă în prim plan un grad mai ridicat de acceptare pentru anumite subiecte sensibile, inclusiv pentru masajul erotic.

Masajul erotic se practică în străinătate de ani buni și nimeni nu are o problemă cu așa ceva. Mentalitatea din state precum Olanda, Germania sau Spania a permis dezvoltarea acestei activități care, din fericire, a ajuns și în România. În ultimii 4-5 ani s-au deschis tot mai multe saloane de masaj erotic în capitală și nu numai. Dacă dorești să încerci senzații mișto o poți face astăzi și la Timișoara ori Cluj. Cel mai bine s-a dezvoltat în România masaj erotic București, capitala pare să fie cu un pas înaintea României generale și într-un fel e normal să fie așa. În București se mută de obicei oamenii care vor mia mult de la viață, oamenii care doresc oportunități de business sau profesionale mai bine plătite, iar acești oameni au de cele mai multe ori o mentalitate care acceptă lucrurile ciudate sau considerate TABU mult mai simplu.

Masajul erotic încă se zbate în România, între necesitate și subiect TABU. Evident, cei care contestă această activitate sunt oamenii mai în vârstă care din păcate sunt o cauză pierdută. Ei nu vor mai reuși niciodată să se schimbe. Sunt blocați în niște vremuri demult apuse și nu-i mai poate scoate nimeni de acolo. Important este că tinerii care vin din spate pot să înțeleagă și beneficiile masajului erotic, și motivul pentru care el există, fără să arate cu degetul spre fetele care lucrează într-un astfel de salon. Contează fantastic de mult tinerii care vin din spate pentru că ei sunt cei care joacă rolul de macaz în ziua de astăzi, ei sunt cei care ghidează încotro se duce mentalitatea, încotro evoluează societatea în funcție de mentalitatea aleasă. Avem nevoie de cât mai mulți tineri care să pună umărul efectiv la schimbul de mentalitate.

Masajul erotic este o necesitate. În orice societate, nu doar în România. Este lucru cunoscut faptul că oamenii, indiferent de sex, bărbat sau femeie, descarcă energii negative și stres în momentul în care sunt satisfăcuți sin punct de vedere sexual. Cum nu toată lumea este căsătorită, există oameni care se pot bucura de beneficiile masajului erotic. Mare atenție, a nu se face diferența între masaj erotic și prostituție. Sunt două lucruri total diferite, dintre care unul ilegal. Masajul erotic este o activitate 100% legală și nu are nicio treabă cu prostituția. Aceste zvonuri cu prostituția sunt răspândite de obicei de oamenii care vorbesc în necunoștință de cauză, de oamenii care nu se documentează înainte.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *