Mi-am cumparat masina dorita intr-un timp foarte scurt.

Fetelor, toata viata mi-am dorit o masina decapotabila, de un rosu aprins, ca toata lumea saintoarca ochiidupa mine. Cu ajutorul angajarii la videochat am reusitsa mi-o cumpar! Cum? A fostfoartesimplu. A trebuitdoarsa am entuziasm si sa vreau sa fiu una dintre cele mai bune modele ale lor. Si am reusit. Cand am ajuns acolo eram debusolata si dezorientata, aveam impresia ca n-o sa pot face niciodata banii care mi se promiteau. Si iata-ma dupaun an de zile cu una dintre cele mai tari masini pe care le-ati vazut, cu haine de firma silocuind intr-un apartament de lux.

Stiu cat de sceptici sunt oamenii in privinta videochatului. Si eueram la fel. Cand m-am dus la interviula Rich Girls Studio videochat, tremuram toata si aveam niste emotiii mense. Ma gandeam ca o sa-mi dau demisia dupa primele zile. Dar… usor usor a inceput sa-mi placa. De ce? Pentru ca am invatat si invat in fiecare zi o multitudine de lucruri interesante, sunt tratata extraordinar de bine si am o multime de prieteni.

Arat impecabil. Am uncorp de invidiat, sunt mereu coafata, am unghii superbe sisunt mereu bronzata uniform. Am acces la aceste facilitati gratis la Rich Girls Studio si nu m-as vedea facand altcevaa ltundeva. Sunt mandra de mine si de cat de mult m-am dezvoltat. Mi-am adus si cateva prietene si am luat bonusuri destul de mari! Totul este rasplatit.

Pe langa faptul ca imi permit cam orice, nu pot sa spun ca nu am bani, vara asta plec in Ibiza! Mai exact la sfarsitullui august! Stiu ca o sa fie o vacant incendiara, doar plec cu ale mele colege de munca.

Nu spun ca trebuie sa fiti sigure pe voi de la inceput. Ideea este sa incercati. Nu uitati, doar asa va puteti achizitiona masina visurilor voastre intr-un timp foarte scurt! Daca nu reusesc sa va conving, puteti vedea mai multe imagini din studioul de videochat Rich Girls aici.

Va urez toata bafta din lume si sper sa faceti alegerea corecta, asa cum am facut-o si eu!

shutterstock_218977219-2

3 Comments

  1. Alina July 24, 2015
  2. Monica October 9, 2015
  3. Diana March 10, 2017

Leave a Reply