Am ajuns sa urasc ploaia si asta pentru simplul fapt ca activitatea mea la serviciu se desfasoara si afara. Lucrul la o statie de alimentare cu carburanti ascunde uneori multi nervi si stres mai ales ca ai de-aface cu fel de fel de oameni zilnic, care mai de care mai stupizi si mai idioti. Se spune ca prostia nu are margini si oricat de mult te-ai chinui tu sa etichetezi pe cineva drept cel mai imbecil, mereu o sa apara alt exemplar care sa doboare recordul.

De cateva zile se anunta diverse coduri de ploi abundente. De multe ori meteorologia in judetul Mehedinti nu bate niciodata cu prognoza si mereu ajungi sa te ghidezi dupa cerul de deasupra ta. Cu cat e mai intunecat cu atat oamenii sunt mai posomorati, mai tristi si mai abatuti. Cu cat oamenii sunt mai tristi cu atat sansele sa ploua cresc considerabil daca tinem cont de zicala precum careia vremea de afara e precum sufletul omului.

Starea de spirit se schimba imediat cum primele raze isi fac aparitia. Nu e nevoie de mai mult si e ca si cum soarele ar rasari pe strada ta, incepi sa te bucuri de el precum un copil de o bomboana sau de o plimbare prin parc. Adevarul e ca niciodata nu am renuntat la a mai fii copil si intotdeauna o sa pastrez in mine un gram de naivitate care sa ma faca sa ma bucur mereu de cele mai simple lucruri.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *