Ne nastem entertaineri?

Cu siguranta nu. Entertainmentul nu este pentur toata lumea si nu toata lumea este in stare sa creeze atmosfera. Astazi il sturiem pe Dr. Rum, care desi nu pare, reuseste sa ridice o sala intreaga in picioare la The Voice Holland. Chiar daca oamenii se nasc goi de personalitate, acestia o dobandesc pe parcursul vietii. Unii incep sa adore ideea de a intretine atmosfera, altii sunt mai retrasi si mai linistiti.

Eu unul nu cred ca as putea niciodata sa lucrez ca entertainer pentru ca nu este genul meu de activitate. Eu am nevoie de liniste, nu de agitatie. Nu imi plac locurile zgomotoase si pline de oameni. Aglomeratia mi-a displacut dintotdeauna si din pacate am avut parte de ea pe unde m-am dus. Dr. Rum pe alta parte se pare ca a avut parte de o personalitate inclinata inspre entertainment.

In clipul de mai jos il vedeti pe Dr. Rum cum interpreteaza una dintre cele mai dificile piese de pe piata. Nu cred ca exista prea multi oameni capabili sa faca un cover macar reusit dupa aceasta piesa, ce sa mai zic de o interpretare live? Asta imi place la The Voice, in fiecare an apar noi talente si noi oameni care au atat de mult de dat micului ecran, incat te intrebi unde au stat ascunsi pana acum…

The Voice asta inseamna: auditii pe nevazute si descoperire de talente, de oameni care pana in acel moment poate nu au avut nici o legatura cu lumea muzicii. Cred cu tarie ca Vocea Romaniei mai are mult de rectificat pana sa ajunga la nivelul The Voice international din toate punctele de vedere. Vreau sa vedem si la noi macar un Dr. Rum pe sezon. Daca primul sezon din Vocea Romaniei l-a scos in evidenta pe Canaf, urmatoarele au fost destul de slabe si din ce in ce mai slabe.

 

Leave a Reply