Muzica romaneasca nu m-a dat pe spate niciodata si asta pentru ca se muleaza pe mentalitatea romanului precum o manusa si nu e ceva gresit. Peste tot in lume oamenii primesc ceea ce ei cer. De la divertisment pana la muzica si cultura. In Romania muzica e un subiect destul de delicat atata timp cat avem fenomenul “ADEVARAT!!!!” prezent la fiecare colt de strada, in fiecare bloc, pe fiecare strada a oraselor.

Nostaliga ma impringe sa imi aduc aminte de M&G si de muzica pe care eu o consider buna. Imi aduc aminte de chefurile la care ascultam M&G si viata era simpla. In bucatarie se strangea mormanul de sticle goale de bere si ne distram. Era anul 2004 si inca nu luasera amploare manelele. Nu exista nici youtube ca sa se raspandeasca cacatul tiganesc cu viteza ciumei. Poate nici Romtelecomul nu ajunsese sa racordeze la internet toate cocioabele din varf de munte. Asta e, tehnologia a avansat indiferent de ce credem noi, indiferent de cat de nostalgici am fi in legatura cu muzica preferata ce azi avem impresia ca s-a diluat in combinatie cu una pe care nu o agreem.

Starea M&G ramane infiripata in toti cei care stiu ce inseamna muzica buna. Amin!… Astazi din fericire avem Youtube si il putem folosi in scopuri bune precum intretinerea nostalgiei aparute in perioada nemanelizata in totalitate a Romaniei.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

One thought on “Nostalgia M&G”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *