Nu-i inteleg pe cei care cumpara telefoane Allview de 1500 de lei

Cica fiecare cu gusturile lui, insa nu o sa pot niciodata sa inteleg de ce oamenii prefera sa cumpere un telefon Allview care costa 1500 de lei sau chiar 2000 de lei cand exista variante destul de bune de la Samsung, Apple. Deocamdata ma gandesc la un singur lucru, cei care fac asemenea achizitii probabil vor sa le incerce si pe acestea printre altele… Adica au avut de toate zi au zis “Hai sa il incerc si pe asta”…

In rest, nu vad ce om sanatos la cap ar cumpara un telefon cica romanesc dar asamblat in China… Pai mai fratilor, daca atat de mult tineti la patriotism si va laudati ca-i firma romaneasca, ia dati voi locuri de munca oamenilor de aici in detrimentul profiturilor uriase… Nu ar mai mai corect un asemenea comportament daca tot defilati cu tricolorul in piept de dimineata pana seara?

Pai nu, il vindem ca-i romanesc dar cand vine vorba de bani, il asamblam in China ca e mult mai ieftina mana de lucru. Pai nu degeaba Nokia a inchis fabrica de la Jucu? Au tinut-o mult al naibii in Romania… Nu stiu ce calcule au facut ei, insa cu siguranta au fost eronate din moment ce afacerea nu a fost una fezabila. Poate s-au incurcat si ei in cifre, nu doar in Romania exista contabili prost pregatiti, nu?

Eu unul nu as da niciodata 2000 de lei pe un telefon Allview pentru ca daca nu mi-ar place, nu as putea niciodata sa il mai vand dupa. Efectiv aceste telefoane cica romanesti nu mai au cautare si cred ca poti linistit sa mori cu el in brate pana sa apuci sa il vinzi. A, daca il bagi in combinatii nefavorabile clar ca scapi de el, insa iti convine? Daca ai dat 2000 de lei pe el, de ce sa il vinzi cu 1000 la combinatii dupa doar o luna de folosire?

Leave a Reply