Nutritie speciala de la Qlife

In ziua de azi, e destul de dificil sa mai ai grija de tine. Practic, rafturile magazinelor sunt pline de alimente ce-ti fac mai mult rau de cat bine. Cunoastem cu totii cat de periculoase sunt E-urile si chimicalele din alimente, consumate pe termen lung. Exista oameni inca, ce o viata intreaga au fost obligati sa se fereasca de anumite alimente, si ma refer aici la cei care sufera de intoleranta la gluten. Nu e o boala tocmai usoara si presupune ocolirea a tot ce inseamna paine si produse ce contin gluten. Destul de dificil sa faci treaba asta atata timp cat in magazine nu prea sunt raiaoane speciale de unde sa iti faci cumparaturile si daca sunt, produsele de multe ori nu sunt etichetate cum trebuie. Multe sunt de import si eticheta in romana ce se lipeste pe aceste produse este vaga si lipsita de informatii detaliate.

Noroc cu internetul… Prin intermediul lui poti sa ai parte de nutritie speciala Qlife si problemele legate de intoleranta la gluten se sfarsesc. Intotdeauna este elementar sa ai un partener de incredere atunci cand suferi de o boala, trebuie sa ai pe cineva care sa te ajute. Atunci cand apelezi la produsele vandute pe internet, vezi clar din ce sunt facute, vezi clar ce contin si nu mai ai cum sa te pacalesti. In magazine nu prea sta nimeni sa se uite la etichete, insa pe site-ul unui magazin de profil toate sunt in regula.

Imi e greu sa imi imaginez cum isi procurau aceste alimente inainte de aparitia internetului. Practic, internetul dadeaza de prin 2002, cel putin asa l-am prins eu. Cam de prin anii 2000 am inceput si noi romanii sa avem acces la informatie, si pe atunci nici vorba de magazine online sau plata cu cardul. Daca stau bine sa ma gandesc, la mine in oras nici firme de curierat nu prea erau desi trecusera mai bine de 10 ani de la revolutie. Cu toate acestea, lucrurile au evoluat destul de rapit si astazi ai o multime de posibilitati. Boala nu te mai impiedica sa te rezumi doar la ce ai imprejur, ai acces la intreaga lume prin intermediul internetului.

Am spus treaba asta de multe ori, in anul 2014 nu ar mai trebui sa existe nici o boala care sa nu se poata vindeca, insa, din pacate, suntem condusi de bani. Atata timp cat boala o sa imbogateasca oameni, nimeni nu isi va da interesul sa vindece in adevaratul sens al cuvantului. Nici cercetatorii si nici marile companii producatoare si exportatoare de medicamente. Din pacate traim intr-o lume meschina si rea, insa cei care sufera de intoleranta la gluten si vor o viata mai simpla, pot apela cu incredere la nutritie speciala Qlife.

Leave a Reply