schiuri

Mă uitam mai devreme pe la ofertele magazinelor online pentru schiuri și am observat că acum ar fi o perioadă foarte propice pentru a cumpăra un echipament ski. Prețurile pentru astfel de articole sunt destul de bune, probabil acestea vor crește pe măsură ce ne vom apropia tot mai mult de iarnă. Mă bate gândul să fac o mică investiție, m-ar interesa o cască nouă și niște clăpari, la cei vechi s-a rupt o clemă și nu prea mai sunt siguri, trebuie neapărat să-i repar sau să cumpăr alții, nu mă pot da cu ei așa.

Românii au început să devină destul de interesați de ski și de concedii petrecute pe pârtie, probabil și din cauza faptului că în țară începe să se respecte tot mai mult ideea de concediu. În urmă cu 10-15 ani nu prea puteai să pleci în vacanță așa cum o faci acum, patronii aveau o mentalitate care acum începe să dispară. Au apărut și acele tichete de vacanță care iarăși ajută destul de mult în ceea ce privește planificarea unui concediu pe pârtie, cu toate că particularii nu le prea oferă. Mai mult pe la stat.

Din moment ce ideea de concediu este din ce în ce mai respectată în România, e clar că și pârtiile sunt mereu pline după ce cad primii fulgi. E clar și că vânzările la echipamente ski vor crește și odată cu creșterea vânzărilor vom asista și la creșterea prețurilor odată apropiați de sezonul de iarnă. Astfel, e mai mult decât indicat să faci acum o investiție dacă dorești să te bucuri de prețuri decente. Eu schiurile le-am cumpărat acum doi ani, dar se pare că echipamentul nu a fost de calitate, a început să cedeze.

Așadar, cum omul gospodar își face iarna car și vara sanie, cred că la fel ar face și cu un echipament ski. E mult mai rentabil să-l cumperi acum când aproape nimeni nu se gândește la așa ceva decât să intri în sezon și să vezi cum explodează prețurile. Și chestia asta se întâmplă peste tot în lume, nu doar în România. Umflarea prețurilor în sezon e o practică venită chiar de dincolo.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *