gunoaie

Urmăresc pe Scrap Vulture pe YouTube de ceva vreme și chiar îmi plac clipurile lui. Omul caută prin gunoaie în fiecare zi și cam așa își câștigă existența. Duce la reciclat una, alta sau vinde pur și simplu pe E-Bay ce găsește prin tomberoane și poate fi folosit în continuare fără probleme.

Parcă e chiar distractiv să cauți prin gunoaie când faci o grămadă de bani sau când reușești să ai parte de surprize plăcute. Mai urmăream pe Mike The Scavanger din când în când, cam același timp de activitate, dar el postează ceva mai rar, mult mai rar.

Vă pun și vouă aici câteva clipuri cu Scrap Vulture ca să vă faceți o idee despre tipul acesta de conținut care unul mie îmi place destul de mult. La noi în România nici vorba de așa ceva, căci la noi oamenii au alte obiceiuri.

La noi când se strică televizorul ori încercăm să-l reparăm de 10 ori, ori dacă nu mai reușim să-l aducem pe linia de plutire, îl ducem la țară și-l aruncăm într-un șopron.

De ce facem chestia asta cu dusul troacelor la țară nimeni nu știe mai exact,o fi ceva tradiție mai veche de-a noastră de pe vremea când părinților noștri li se făcea dor de casa în care-au crescut și căutau orice motiv să dea pe-acasă mai des.

Și ziceau „Hai la țară să ducem TV-ul ăsta defect că aici nu avem loc să-l ținem, și l-om repara noi cândva când o să avem timp”. Așa că zero șanse să găsești lucruri utile pe la noi prin gunoaie.

La noi tot ce poți să găsești valorificabil este PET-ul de bere la 2L.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *