Am aflat de curând faptul că Emag a cumpărat Pc Garage. Sunt curios cât timp va trece până când Emag va deține fiecare magazin online care apare pe piață. Când va cumpăra Altexul, Flanco, Domo, Germanos și așa mai departe. Probabil peste vreo 10 ani Orange va fi tot a lui Emag și chiar Vodafone. Și nu, nu sunt de acord cu faptul că Emag a cumpărat Pc Garage.

De ce nu sunt de acord cu această tranzacție? Păi în primul rând pentru că am cumpărat produse din ambele tabere. Am cumpărat și de la Emag și de la PcGarage. Am fost mai mulțumit de calitatea livrării cu cei de la PcGarage chiar dacă Emag are mereu prețurile cu câțiva lei mai mici de cât PcGarage. Nu am stat niciodată să mă cac pe mine de ultimul leu. Nu cumpăr de unde e mai ieftin.

Știu, nu fac parte din tiparul clientului clasic de pe internet, care întotdeauna caută cel mai mic preț. Eu nu sunt așa, din contră, ce am cumpărat de la PcGarage în detrimentul Emag au costat mereu cu vreo 12 lei în plus pentru că la PcGarage plătești curierul indiferent de comandă. Nu știu, la Emag mereu sunt probleme cu livrarea, durează mai mult uneori. Nu zic, s-a întâmplat să vină și de pe o zi pe alta coletul, dar la PC Garage s-a întâmplat mereu. Nu au întârziat niciodată.

Nu au întârziat niciodată pentru că lucrează cu Fan Courier, nu cu cei de la Cargus care sunt puțin mai lenți doar. Ce comandam de pe Emag venea cu Cargus din nu știu ce motiv. Probabil aveau contracte cu mai mulți curieri. Îmi pare rău că o să devină și Pc Garage o brambureală cum e Emag-ul azi.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *