Petrecerea burlăcițelor

A devenit o modă și în România organizarea petrecerilor pentru burlaci și burlăcițe. Tradiția spune că înainte de a deveni legați pe viață de o singură persoană, înainte de a-ți lua adio de la viața de noapte și de la petrecerile de pomină alături de prieteni,, trebuie să o mai faci lată măcar o dată. Așa a apărut ideea de petrecere a burlacilor la nivel internațional, de care observăm că se bucură mai nou și doamnele.

Petrecerea burlăcițelor trebuie organizată ca la carte, nu e loc de greșeală pentru că este ultima distracție de pomină din viața viitoarei mirese. Dacă vrei ca totul să decurgă bine, trebuie să apelezi la oamenii care au experiență vastă în acest domeniu. Cei de la CulinaryOn ar fi una dintre opțiuni întrucât s-au remarcat de-a lungul timpului prin petrecerile interesate pe care au reușit să le organizeze. Știu că în mod normal ei se ocupă cu cursuri de gătit pentru amatori, dar iată că stau destul de bine și la capitolul organizare de petreceri.

Desigur, puteți organiza petrecerea burlăcițelor și pe cont propriu, însă părerea mea este că fiind vorba despre ultimul party de pomină, e bine să te bucuri de el la maxim. Poziția de organizator nu prea dă undă verde la distracție pentru că trebuie să te îngrijești mai mult de către cei din jur, să te asiguri că ei se simt bine. În plus, să externalizezi organizarea nu costă o avere. Încă mai trăim în era în care oamenii sunt dispuși să se gândească foarte mult și la bani atunci când au de organizat câte ceva, inclusiv nunți și botezuri.

Din păcate, banii vin, banii se duc. E imperios necesar să înțelegem acest aspect și să încercăm pe cât posibil să ne bucurăm mai mult de viață. Putem face acest lucru prin organizarea de petrecere pentru burlaci la care să ne simțim minunat, serviciu externalizat către oamenii care se pricep cu adevărat la așa ceva și care ne pot oferi clipe de neuitat. Rămâne la aprecierea voastră dacă doriți să vă ocupați singuri de organizare, gândiți-vă ce e mai important pentru voi: banii sau amintirile?

 

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *