supermarket

Am fost aseară pe la Cora. Lume multă și diversificată. Oamenii fac provizii pentru săptămâna ce urmează, ca în fiecare weekend de altfel. Ei bine, aici, la supermarket vezi de toate, inclusiv nivelul de educație pe care-l au copiii. Aseară era o fetiță care luase un suc să-l pună în coș a fost refuzată categoric de tatăl ei, un domn pe la vreo 35-40 de ani. Fetița nu avea mai mult de 7-8 ani. Cam pe-acolo.

Fetița n-a început să pișe ochii dar a luat sucul și l-a plantat pe un raft la întâmplare, nicidecum nu l-a dus în locul de unde l-a luat. Și toate astea sub ochii tatălui ei. Omul nu a zis absolut nimic.

Păi ne mai mirăm noi că generația care vine din spate e atât de iresponsabilă? Ne mai mirăm că tinerii fac mizerie ca la porci prin parcuri atât timp cât părinții nu-i disciplinează un pic? Și culmea, două ceasuri mai târziu am intrat într-un Carrefour să cumpăr altceva și aceeași fază am văzut-o doar că asta era un pic mai nesimțită. Un puști tot pe la 7-8 ani a luat o pungă de M&M iar când părinții au refuzat să o cumpere, puțoiul s-a dus și a îndesat-o într-un raft printre Mars și Twix, de unde a și căzut în secunda doi pe mijlocul culoarului, rafturile fiind înclinate.

Evident, acolo a căcat. Copilul s-a uitat la ea cum cade și a plecat mai departe. Nu știu fraților dar pe mine mă scârbește nesimțirea asta mai ales la vârste fragede când copilul este în formare. Păi dacă de acum formezi nesimțitul, te mai miri peste 10 ani că o să lase mizerie pe lângă el când iese în oraș?

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *