2 x diferența

Tocmai ce lăudam pe cei de la Altex zilele trecute, că au promoția aia faină cu de 2 x diferența. Ei bine, hai că tocmai mi-am luat-o peste bot cu promoția lor cu tot. Am renunțat să fac cumpărături pe Emag după ce în urmă cu un an, acest magazin online a reușit performanța să-mi trimită un colet după 15 zile, așa că m-am orientat către Altex în materie de electronice și electrocasnice.

Am cumpărat de la ei un aspirator Samsung cu 303 lei și după ce l-am primit, m-am gândit să caut pe net să văd dacă e în altă parte mai ieftin. Culmea, am găsit unul identic cu 274 de lei sau ceva de genul. Am trimis linkul în formularul de 2 x diferența și am așteptat. Am mai făcut chestia asta așa că nu aveam mari emoții, așteptam voucherul ca și în trecut. Ei bine, țeapă. Am fost refuzat.

Motivul: „Pe site-ul menționat produsul face obiectul unei acțiuni de reduceri de preț (promoție, lichidare de stoc).”

Da fraților, ăștia au văzut că 99% dintre magazinele online au reduceri deși în realitate nu au reduceri și s-au gândit că de ce să mai dea vouchere? Mai bine să prostească lumea. Pe site-ul principal sau la TV nu scrie/spune că ți se dau banii DOAR DACĂ obiectul găsit de tine mai ieftin nu e la promoție. Chestia asta e scrisă cu litere de-o șchioapă într-o pagină secundară a site-ului, ca de obicei.

Ce să zic, am încheiat socotelile și cu Altex.

Cam asta e și cu „promoțiile” românești – un mare fâs.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

One thought on “Promoțiile românești – un mare fâs (Altex – de 2 x diferența)”
  1. Dap, așa e de mult. Că cică sunt mulți “vânători”de promoții, care au firme și cumpără multe bucăți, iar apoi folosesc promoția ca să stoarcă de bani.
    Dar mai mult știu ca se intampla la Carrefour, unde aveau” de 10 ori diferența ” și veneau unii cu magazine mixte și luau baxuri de produse…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *