Oare e corect sa te intrebi cand au trecut 25 de ani din viata? E ceva normal sau doar eu am apucaturi ciudate? Asta faceam eu ieri, incercam sa imi dau seama unde a trecut o treime din viata… Bine, am zis si eu asa o treime cu indulgenta, caci nu ajung eu la 75 de ani… Nu cred ca apuc pensia la cat de mult stres e in jur in ziua de azi, incepand cu locul de munca, oamenii din jur si terminanad cu grijile de acasa, neajunsurile si imposibilitatea de a te realiza.

Incep sa vad viata ca pe un raliu. De cand ne nastem si pana murim suntem intotdeauna pe fuga, intotdeauna ne dorim sa rezolvam ceva, ne zbatem sa avem cate ceva, sa ne intemeiem o familie si sa avem grija de ea. Totul se petrece in fuga… Imi imaginez niste parinti cu copiii in carucioare sport etichetate ca niste masini de raliu, embleme si logo-uri de-o parte si de alta a caruciorului… Se grabesc sa creasca si sa devina cineva.

Cine nu are bani de carucioare sport poate sa isi cumpere carucioare 3 in 1 la preturi mici, dar vor avea impresia ca ale lor pierd competita… Subtila comparatie am facut, nu? La linia de start, steagul cu patratele e vanturat dintr-un scaun masa primii pasi de la Bebelas.ro. Odata ce startul a fost dat, crestem si invatam sa fim oameni, invatam sa ajutam si sa distingem binele de rau. Unii devin cineva, altii reusesc sa umple tara de nimeni. Te uiti pe strada si vezi atatea nimeni… Te bucuri ca nu te numeri printre ei si te intreb de ce? Fiecare om are in el o samanta care-i ghideaza personalitatea atunci cand face primii pasi. Parintii sunt totul.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *