S-a dat liber la LIVE pe Facebook, mai multe șanse de a expune prostia în România

 

Mă temeam de mult că se va întâmpla și chestia asta. Facebook a deschis cutia Pandorei cu acest LIVE. Un motiv în plus pentru cocalarii și pițipoancele cu 5000 de prieteni în lista de Facebook  să iasă la rampă, să aibă senzația că ei chiar sunt importanți în această societate. Păi dacă ne gândim puțin mai bine, acești nimeni avortați chiar sunt importanți în societatea lor de grass roots.

Asta mai lipsea să se poată promova și mai bine incultura, prostia, nesimțirea, analfabetismul , țigănia, maneaua și așa mai departe, că doar nu vezi nici un tânăr frumos și liber care să facă un LIVE în care să citească o carte. Nu, majoritatea sunt niște cocalari infecți, analfabeți care se cred vedete că au ajuns să aibă 5000 de persoane în listă. Păi da, dacă ești fată și dai add/accept la toți labagii care n-au văzut pizdă în viața lor, e clar că ți se umple lista de prieteni. Înainte de Facebook, aceste labe triste, că altcumva nu pot să le numesc, aveau o ocupație reală, acum de când cu Facebook, stau la agățat pe net și la pedofilie.

Cred că dacă cineva se gândea cum poate promova incultura în România trebuia să facă doar două lucruri:

  1. Să aducă țiganii și manelele la TV – ceea ce s-a și întâmplat
  2. Să dea ocazia proștilor să se creadă mai importanți de cât sunt – ceea ce sta întâmplat cu LIVE de la Facebook, din păcate. Toți analfabeții au ocazia să vorbească pocit acum… Înainte măcar nu-i citeai, dar acum ai bafta să dai peste LIVE-ul lor pe apa aia compusă de Facebook.

Leave a Reply