Dacă mâine s-ar introduce drept probă sportivă la Jocurile Olimpice aruncatul cu rahat, românii ar ieși campioni cu medalie de aur 100 de ani consecutiv. De fapt nu consecutiv, ci pe veci, căci nu cred că mai există în acest Univers o națiune în care să existe atât de multă ură, răutate și prostie.

În momentul în care doi români se ceartă, nu există dorința de a spăla rufele în familie, din contră, unul dintre ei va începe mereu să arunce cu rahat pe Facebook. Am observat un caz similar pe pagina cricul.ro, unde am ales să promovez un prieten de-al meu virtual.

La nici 24 de ore de la postare, un tip cu care omul se certase a venit și a început să împroaște cu rahat prin comentarii, că-i penibil, că-i dus cu cabina, că-i nu știu cum. Și evident, totul a degenerat într-o schizofrenie care a ținut cel puțin vreo 10-12 comentarii. Așa sunt frate românii. În loc să-și rezolve problemele în privat, încep să înjure ca nebunii prin postările de pe Facebook. Această rețea de socializare a devenit un fel de veceu public în care se execută dușmanii virtuali, dar și un fel de Capatos.

Mi se pare ceva atât de josnic să vii la o postare la care nu te-a chemat nimeni și să începi să jignești pe X sau pe Y doar pentru că tu ai avut un conflict cu omul mai demult. Unii oameni sunt mai mult decât penibili în mediul online și partea proastă este că în dorința lor de a arăta că X e penibil, ei sunt cei care atrag întreaga cantitate de penibil disponibilă asupra lor prin acest gest.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *