Tot îmi apar pe Facebook fel de fel de clipuri cu bugetari de la AJOFM Mehedinți care ies la interviuri și anunță ce locuri de muncă sunt în județul Mehedinți. Chestia interesantă este că avem de-a face cu un județ ce însumează undeva la 300.000 de locuitori iar bugetarii ăștia se laudă cu 100 de locuri de muncă doar.

Din punctul meu de vedere, această instituție publică ar trebui desființată, nu cred că ajută pe nimeni în realitate. Sunt multe voci care spun că în urma anunțurilor făcute online de acești bugetari, s-au deplasat la fața locului unde au fost anunțați că posturile cu pricina, care-i interesau, au fost deja ocupate. În doar câteva ore? Suspect…

Este mai mult decât evident faptul că acele joburi nu există, sunt câteva firme care postează constant anunțuri de angajare doar pentru ca aceste persoane din AJOFM să pară că muncesc, să pară că-și fac treaba. În realitate, această instituție publică alături de multe altele ar trebui desființate fără drept de apel. Sunt oameni care primesc salarii uriașe fără să aibă vreun proiect, vreun rezultat notabil, asta în timp ce privaților ANAF le pune poprire pe conturi dacă rămân în urmă cu taxele. Așadar, cu cât mai puțini bugetari care nu fac nimic toată ziua, cu atât mai mulți bani la stat.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *