Sylver

Nu stiu voi cu ce muzica ati crescut, insa eu imi aduc aminte de Sylver cu destul de multa placere. Este o muzica ce-mi trezeste amintiri destul de frumoase, dans, distractie, calitate. Merita sa o inscriem in sectiunea Clipul Zilei. Stiu ca fiecare are gusturi diferite atunci cand vine vorba despre muzica, insa nu pot sa cred ca exista oameni carora sa nu le placa Sylver… Pur si simplu nu pot sa cred. Este o muzica atat de bine facuta si de calitativa, insat cu greu poti sa o pui la spate.

Am descoperit Sulver pe cand aveam vreo 15 ani si am avut primul calcualtor in casa. In acele vremuri nu era internet. Luam melodii pe CD-uri de la prieteni si le ascultam la PC cu Winamp. Ciudat au mai evoluat vremurile de atunci pana acum, nu? Astazi daca nu ai acces la internet practic nu vezi o alta intrebuintare a pc-ului. Stai si te uiti la el, el sta si se uita la tine si cam atat. Astazi muzica nu se mai tine in PC, ci in cloud sub forma de Youtube.

Cred ca nimeni nu ar fi putut sa prezica ce va insemna suportul pentru ascultat muzica in 2015 in acele vremuri. Existau in oras atatea internet cafe-uri si toate erau pline. Astazi nu mai exista niciunul, doar Sali pentru jocuri. Au schimbat denumirea si s-au orientat catre altceva din cate se pare. E vina lor? E vina noastra? Ei bine, nu e nimeni de vina… Asta inseamna evolutie si e bine ca au reusit sa se adapteze totusi. Muzica s-a adaptat si ea, a gasit un suport mult mai accesibil vremurilor pe care le traim , vremuri in care cu totii suntem conectati aproape in permanenta la internet.

 

Leave a Reply