Țiganii

care m-a enervat la ei se leagă evident de mizerie, cel puțin la noi în oraș au obiceiul să se strângă seara prin parcul din centru și să toace câte 5 kilograme de semințe acolo, până mai au puțin și nu li se mai vede nici nasul de coji. Asta e, dacă autoritățile dorm pe ele sau dacă nu au curaj să intervină, stăm și cu mizeria lăsată de țigani în centul orașului.

Ei bine, am observat că foarte multe case din oraș, din zone centrale bineînțeles, case mari, impunătoare, au fost cumpărate de către acești țigani.

Și întrebarea mea logică este de unde au avut bani pentru așa ceva? Că eu unul, muncesc de mă ia dracu de dimineața până noaptea și nu reușesc să strâng nici măcar de garsonieră. Vă dați seama că nu din muncă, vă dați seama că nu prin Prima Casă au luat acele case.

Au venit cu banii din cerșit ori din recuperări ilegale de Tva, ori alte „afaceri” specifice țiganilor și au cumpărat tot ce-au putut. Nu știu, cred că dacă lucrurile continuă așa, o să ajungem în 15-20 de ani să fim minoritate în orașul ăsta. O să devină orașul țiganilor din moment ce în ziua de azi ei cumpără tot ce prind fără să intereseze pe nimeni de unde au bani. Evident, lor nu le vin plicuri cu somații de la ANAF, doar ei nu-s proști ca mine să-și declare veniturile. Asta e viața fraților, în România cine e corect, cinstit, e prigonit de stat, cine fură și face alte prostii fără să declare nimic la ANAF are casă în centrul orașului.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *