Top 5 magazine mai putin cunoscute pe piata online care pregatesc surprize de Black Friday

Black Friday nu mai este o surpriza pentru nimeni. Toata lumea stie ca vor fi reduceri masive de preturi in urmatoarele zile. In mod normal, Black Friday se tine in SUA dupa Ziua Recunostintei si are ca scop initial deschiderea sezonului de cumparaturi pentru Craciun. In Romania, Black Friday nu are nici un simbol, insa reprezinta ocazia perfecta pentru a cumpara cateva lucruri ce in mod normal ti se par cam scumpe.

Problema este ca Black Friday este concentrat in jurul catorva magazine online mari si atat ceea ce pune in umbra micile magazine online care de asemenea au pregatit surprize pentru clientii fideli. Astfel, in cele ce urmeaza o sa facem un TOP 5 cu cele mai bune oferte de Black Friday ale magazinelor online micute, bazate pe nise foarte inguste ca si reach, ca si gusturi. Asadar, daca esti genul care cauti calitate peste medie, lucruri ciudate si unice, urmatorul top s-ar putea sa te cam influenteze.

TOP 5 magazine mai putin cunoscute ce pregatesc surprize majore de Black Friday

  1. Bioportal.ro – Cate farmacii online si cate magazine online de pe nisa de medicina naturista ati vazut anul trecut sa faca Black Friday? Cam nimeni… Anul acesta, puteti cumpara de Black Friday vitamina D si multe alte suplimente alimentare.
  2. Homex.ro – magazin online ce vide o gama variata de lucruri casnice, destinate utilizarii in domiciliul dumneavoastra. Puteti cumpara de pe homex.ro de la lenjerii de pat pana la tigai, oale si furculite.
  3. Scotianul.ro – da startul Black Friday in mare stil, cu cele mai bune preturi la City Break. Acum este ocazia perfecta sa cumparati un miniconcediu de 2-3 zile la jumatate de pret.
  4. DepoChic.ro – iese la rampa cu eleganta, cu eleganta la jumatate de pret mai bine zis. Cat costa eleganta? Ei bine, cautati rochii de ocazie la DepoChic.ro si o sa va lamuriti.
  5. HelenBoutique.ro – nu se lasa mai prejos si da startul unui Black Friday nemaipomenit. Aveti ocazia sa cumparati haine ieftine de la ei accesand linkul http://www.helenboutique.ro/rochii/rochii-ieftine.

Leave a Reply