pariuri sportive

Îmi povestea recent un prieten cum a pierdut un bilet la pariuri, pe care pusese o miză de 250 de lei. Și am făcut rapid un calcul. Dacă ai o agenție de pariuri sportive și măcar 10 astfel de „clienți”, păi ai scos 2500 de lei așa, din nimic. De fapt nu din nimic, ai consumat o bucățică de hârtie de 10 centimetri lungime. Evident, prin oraș e plin de incinte cu pariuri sportive, de la toate firmele de renume sau mai puțin auzite. Și culmea dracilor, la toate e lume înăuntru. Dacă aș vedea asemenea îmbulzeală și pe holurile AJOFM cred că mi-aș schimba total părerea despre țara asta. Evident, chestia asta nu se va întâmpla niciodată pentru că oamenii sunt mai mult decât leneși pe meleagurile noastre.

Oamenii visează la bani mulți făcuți din nimic, așa, fără muncă. Stau pe la păcănele înghesuiți ca pinguinii în colonie sau la pariuri sportive, sperând că vor avea noroc. Din păcate, aceste păcănele și aceste pariuri sportive sunt făcute astfel încât să umple buzunarele patronilor cu banii fraierilor cărora nu le prea place munca. Mai sunt și care câștigă pe la păcănele sau pe la pariuri, dar ce câștigă e doar o mică porție din cât au băgat de-a lungul timpului doar.

Degeaba e internetul plin cu oameni care au luat 4000 de lei la păcănele, sunt convins că au băgat vreo 20.000 minim cu țârâita. Așa e când bagi cu țârâita, nu realizezi câți bani se duc și când prinzi potul de 4000 ai impresia că ești pe plus. La fel și cu pariurile sportive.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *