supermarket

Există multe metode prin care poți da de înțeles celor din jur că ești prost atunci când te duci la supermarket. De la căruciorul abandonat în parcare care se izbește, zgârie și îndoaie purtat de rafalele de vânt mașinile altora, până la căruciorul lăsat în drum, în mijlocul culoarelor în timp ce tu te duci să cumperi salam și ouă de la mama dracului, de la trei raioane mai jos. Că doar ai slugi care să-ți împingă căruciorul pe lateral în cazul în care vor să treacă mai departe. Ce-o fi așa de dificil să împingi după tine un cărucior, nu pot să-mi dau seama. Dacă n-ar avea roți și ar trebui să tragi de el până-ți pică boașele aș înțelege, dar așa… La fel cum nu-i înțeleg nici pe cei care se pun la taină cu cărucioare cu tot în mijlocul drumului, de nu mai are nimeni loc de ei. Dar nu, aceștia nu sunt cei mai proști oameni de pe planetă.

Nici măcar nesimțiții care se răzgândesc, cei care nu mai doresc să cumpere anumite produse pe care le-au pus deja în coș și decid să le abandoneze pe fie unde prin magazin, să pună salamul la cuie, cuiele la pantofi, ouăle la electrocasnice și ciocolata la mici, nu sunt cei mai proști oameni.

Cei mai mari proști sunt oamenii care desfac capacul de la balsamul de rufe să bage trompa în el, și nu-l mai înșurubează la loc cum trebuie. Unii-l înșurubează doar un pic și în acest caz, dacă ai bafta și iei un asemenea produs de pe raft îți umpli tot coșul cu alimente de balsam + ravagii la casa de marcat.

Mai grav e atunci când prostul nu mai înșurubează deloc capacul, ci îl lasă doar așa pus pe raft. Atunci ți-l torni singur în cap, pe haine, și se închide un raion întreg până se curăță zona.

Da, totul din cauza unui prost.

 

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *