România e țara tuturor posibilităților oameni buni, terminați cu America în sus, America în jos.. Nicăieri în America nu o să vezi atâtea aberații de-ți stă mintea-n loc, cum vezi în România. Ei bine, iată că încet dar sigur începem să aflăm și noi de ce tot vor unii prin politică, de ce tot vor unii prin primării, de ce tot vor unii să pună mâna pe putere cu orice preț pentru că iată, puterea înseamnă bani.

Un primar din Românica asta frumoasă a noastră, a luat de la Primărie un teren, și l-a dat puiului de primar adică copilului său. Cum? Uite așa cum fac toți primarii din țara asta, se pun cu curul pe tot ce pot. Cine ce să le zică? Să vină bugetarii în control peste alți bugetari cumva? Niciodată.

Ei bine, după ce a dat terenul pipilului, pipilul a construit acolo un magazin. Nimic deosebit, toată lumea mai construiește câte un magazin, o benzinărie, ceva de pe care să mulgă bani până la adânci bătrâneți, atunci când primește terenuri gratis. Ei bine, numai că în acest caz, s-a construit magazinul în jurul unui stâlp de înaltă tensiune. Nimic deosebit, nu? Așa se face și pe afară prin străinătate, răsar magazine la poalele stâlpilor de înaltă tensiune? Evident că nu… Avem de-a face cu un caz cutremurător de corupție, plecat din Primărie și terminându-se cu TOATE instituțiile de control ale statului care au permis o asemenea grozăvie… Dar repet, corb la corb nu-și scoate ochiul, sau poate ar trebui modificată zicala în „bugetar pe bugetar nu se amendează”…

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *