Vă vine să credeți că în lumea încă se mai spânzură și ucide cu pietre?

Mie de multe ori nu-mi vine să cred că încă mai trăim în asemenea lume. Atât de primitivi au rămas musulmanii aceștia că nu-mi vine să cred că mai au tupeul nesimțit să mai vină și în Europa. După ce că sunt cu legile lor dinainte de Evul Mediu, mai vor să convertească întreg Pământul la primitivism. Evident, nu mă refer la toată lumea, nu toți musulmanii sunt de căcat prin mentalitatea lor defectă și bolnavă. Există și musulmani de treabă care sunt open minded și înțeleg faptul că dacă pleci din Siria că-ți pică bomba în cap te adaptezi și accepți legile țării care te primește, nu impui tu nimic.

Am văzut de curând câteva imagini de la Londra cu ceva musulmani ce sărbătoreau în plină stradă nu știu ce treabă. Frate, sunt atât de mulți, e teribil. Cred că îți e și frică să mai treci pe acolo, că te prind și te decapitează dacă nu ești musulman. Bine, am zis-o și eu, nu te decapitează nimeni dar nici ok nu te prea simți. Să vezi niște oameni rămași atât de primitivi în mentalitate care vor să convertească la primitivism și pe cei din jur. Să se ducă în lumea lor unde se spânzură femeile pe motive de-a dreptul comice sau unde se îngroapă în pământ până la gât și se omoară cu pietre.

Eu unul vreau evoluție nu primitivism. Oamenii nu înțeleg că acest primitivism nu are cum să fie bun pentru nimeni, nici măcar pentru cei care cred în el. de aici pleacă și terorismul, de la creiere spălate de prea mult primitivism…. Sper ca în 10 ani să se rezolve cumva chestia asta cu primitivismul.

Leave a Reply