Vacantele exotice

Calatoriile sunt un lucru aparte. Sincer sa fiu, nu am apucat prea bine sa calatoresc pana la varsta aceasta, adica pana la 25 de ani. Am fost destul de ocupat cu munca si nu am avut nici timp nici bani de calatorit. Ma gandeam insa cum ar fi sa plec intr-o vacanta exotica. M-am uitat pe internet cam cat costa niste vacante in Thailanda. Am gasit cateva oferte de vacante low cost pe care chiar mi le-as permite acum.

Muncim prea des si prea mult. Intervine oboseala, plictisul si stresul, si asta doar pentru a nu ne lipsi nimic. Ma uitam la mine in ultima vreme si am vazut un tip atat de aglomerat, incat nu imi mai ajung cele 24 de ore ale zilei pentru a termina taskurile. Bineinteles ca nu mi-am luat concediu nici anul acesta pentru ca m-am hotarat sa schimb locul de munca dupa ce ies din iarna. Poate voi reusi atunci sa plec intr-o vacanta ceva mai exotica, nu locala. M-ar interesa tari precum China, India, Thailanda, Koreea, Japonia.

Nu imi mai fac problema din cauza banilor pentru ca au aparut vacante ieftine prin Free Spirit. In urma cu ceva ani era o mica porblema, biletele de avion aveau un pret ridicol, ajungeai sa platesti 1000 de dolari doar pentru avion. Astazi, cu 1000 de dolari reusesti sa platesti si avionul dus intors si sa stai si 4-5 zile intr-o tara de pe partea cealalta a pamantului.

S-au schimbat multe in ultima vreme din punct de vedere al turismului international. Poate si caile de comunicatie tot mai multe si deschise au reusit sa aduca preturi convenabile pentru cei care doresc sa vada o tara indepartata. Sper ca in viitor sa apara oferte din ce in ce mai atragatoare si astfel, visul de a vedea lumea sa devina o realitate pentru toti.

Leave a Reply