Vanzarile intr-un viitor apropiat

De vreo 10 ani, internetul s-a dezvoltat extraordinar de mult. A inceput sa devina o ramura suport a vanzarilor si a domeniilor adiacente lor din ce in ce mai serioasa. A inceput sa devina un suport din ce in ce mai fezabil pentru microafceri, pentru mici intreprinzatori. Internetul a reusit sa deschida portile unei lumi noi, o lume in continua dezvoltare si plina de surprize. Lumea deschisa de internet este capabila sa sustina magazine, prestari de servicii de la A la Z. Atata timp cat utilizatorii internetului se inmultesc pe zi ce trece, in curand vom asista la o migrare masiva a afacerilor in mediul virdual, daca in realitate deja exista.

Am trecut de mult de stadiul in care exista un calculator la fiecare 20 de familii. Desi Romania e o tara foarte saraca se poate lauda cu cel mai rapid internet din Europa la ora actuala. Cred ca ne intrec doar centrele universitare sau tarile in care pirateria e mai dezvoltata ca la noi. Ei bine, in ziua de azi cred ca exista un calculator la 9 din 10 familii, daca nu chiar 10 din 10. E destul de dificil sa mai stai departe de internet in conditiile in care retelele de scoializare precum Facebook, Twitter iti deschid o poarta catre o noua lume.

E destul de greu sa nu vrei sa incerci si tu o afacere pe internet. Cu toate ca romanii inca sut sceptici in privinta cumparaturilor online, Black Friday incepe sa ne confirme faptul ca reticenta incepe sa dispara atunci cand vine vorba de oferte promotionale. Practic, este destul de usor sa iti deschizi un magazin online precum acesta : www.realmagazin.ro si cu cateva campanii SEO bine puse la punct sa devii in scurt timp un magazin cu un volum considerabil de vanzari.

Intr-o lume in care timpul incepe sa devina din ce in ce mai important, vanzarile online vor inlocui incet incet vizitele la magazinele din oras. E mult mai simplu sa stai acasa la caldura si sa comanzi tot ce ai nevoie. Iti vor fi aduse la usa de catre curier a doua zi si vei avea timp mai mult pentru alte activitati.

Leave a Reply