Vara, anotimpul in care cumparam cele mai multe haine

Statisticile indica faptul ca vara se cumpara cele mai multe haine si nu din cauza faptului ca ramanem fara… Femeile sunt cele care cumpara in proportie covarsitoare si asta nu cred ca este o necunoscuta pentru nimeni. Lor le place sa fie mereu la moda si mereu in centrul atentiei, nu conteaza ca au 3 dulapuri de haine acasa cumparate anul trecut.

Moda dicteaza schimbarea

Adevarul este ca avem parte de o moda foarte schimbatoare in ultimii ani. De la luna la luna apar noi influnete si din pacate, schimbarile afecteaza pe toata lumea. Cert este ca trebuie sa fim in trend cu acestea. Statisticile mai arata si faptul ca pe perioada verii, intervin cele mai multe schimbari in moda, astfel ca nu e de mirare de ce este anotimul cu cele mai mari vanzari.

Topurile se vand cel mai bine in aceasta perioada, dat fiind si temperatura din termometre. Aveti aici cele mai vandute modele din 2015. Dupa cum puteti vedea, sunt modele foarte trendy si destul de moderne. In anii trecuti parca mai ramanea putin loc si pentru moda trecuta, insa anul acesta se pare ca nu. In 2015 se poarta numai moda de anul acesta.

De unde cumparam haine de moda 2015?

starshiners2Starshiners.ro ramane unul dintre putinele magazine care reusesc sa surprinda cu cateva modele fata de restul online-ului. Internetul este plin de aceeasi marfa si prea putine haine originale in adevaratul sens al cuvantului. Cand spun originale nu ma refer la autenticitate, ci la faptul ca ies din tiparele unei mode romanesti putin sugrumate de lipsa de personalitate.

Vara, fetele au ocazia sa iasa in evidenta cu ajutorul hainelor mai mult ca niciodata. Este sezonul cel mai lejer, sezonul care ofera cea mai buna de expunere. Vara este anotimpul pe care cu totii il adoram doar pentru ca ne permite sa facem putina plaja, nu? Ei bine, fetele care vor sa iasa in evidenta anul acesta cu siguranta isi vor cumpara niste haine de moda noua, 2015, dar in acelasi timp care sa le reprezinte personalitatea.

Suntem datori sa cumparam tot ce dorim pentru a ne simti fericiti si impliniti, asa ca ar fi pacat sa renuntam la micile mofturi pe care hainele noi le reprezinta, nu? Moda trebuie sa fie aceeasi pentru toata lumea, insa putin ondulata in functie de personalitate.

star

Leave a Reply