Voi aveți cont pe Instagram?

Mă, voi aveți cont pe Instagram? Dacă da de ce? Dacă nu, de ce? Eu unul mi-am făcut cont acum câteva luni și nu am văzut nici o vrăjeală. E mare fâs cu Instagram acesta? La ce te ajută efectiv? Știu că este o aplicație / companie deținută de cei de la Facebook și cam atât. Dacă te uiți la pofilele de Instagram ale fetelor din România, o să observi narcisismul în persoană. Doar nu o să vezi niciodată o fata mai puțin înzestrată care să îți pună poze pe net, oriunde, nu numai pe Instagram.

Apoi, dacă este o unealtă narcisistă, care este câștigul ei? Că Instagram este cu totul altă mâncare de pește față de Facebook. Ei bine, nu știu, fetelor frumoase le place să fie lăudate și pupate în cur și de alți labagii în afară de cei de pe Facebook. Poate că publicul de pe Instagram, utilizatorii de pe această rețea socială bazată pe poze este cu totul diferit de publicul Facebook. Sau nu prea… Nu știu câți dintre cei care au Instagram nu au și Facebook sau invers…

La bază, aplicația asta a fost o aplicație destul de frumoasă. Poze frumoase, selfie serioase nu narcisiste și așa mai departe. Asta până să ajungă în mâna pițipoance din România care se arcuiește ea nu știu cum să se vadă curul mai bine în poză, că de-aia facem poze, să aplaude labagiii și să le curgă doi stropi din pulă când se uită la poză. Instagram ca și Facebook, căzut în mâinile româncelor proaste cam așa au devenit, un simbol al narcisismului și al prostiei, din păcate.

Voi aveți cont de Instagram sau nu? Dacă aveți, de ce aveți? Și, tot pe topica asta, e greu să spuneți cumva că nu vă băliți la funduri bombate, oricât de bine ar da, în pubic, să ascundeți asta.

Leave a Reply