Am postat pe o pagină de Facebook o chestie legată de donații și cineva, din neant, a comentat acolo cu „Să vă trag la m*ie”. Și am stat un pic să mă gândesc la mesajul profund din spatele acestei cuvântări. Am stat să analizez oare ce a vrut să ne spună autorul în momentul în care a cuvântat.

Păi în primul rând, autorul ne-a spus că deși are peste 40 de ani și o fată cât el de mare, este un prost crescut ce n-a auzit niciodată de cei 7 ani de-acasă. Ne-a mai spus și faptul că este nesimțit, acesta neavând jenă față de cei care au citit comentariul, mulți dintre cititori fiind probabil și rude/cunoștințe.

Măi fraților, chiar așa nu mai există pic de bun simț, pic de rușine? Chiar așa am ajuns o țigănie de națiune care nu știe să facă altceva decât să înjure ca la ușa cortului? Din păcate, se pare că da. Era o întrebare retorică de fapt. Românii s-au țiganizat și țiganii s-au românizat.

Nu știu vouă, mie unul mi-ar fi rușine să înjur ca dobitocul pe net așa, fără noimă, fără să știu despre ce este vorba, fără să cunosc pe cel care a postat, fără să am absolut nicio treabă cu subiectul respectiv. Nu știu ce s-a întâmplat cu rușinea, probabil și-a făcut bagajele și a plecat și ea din țară odată cu ultimul val de emigranți. Și cred că așa vom ajunge și noi, cei care mai au un gram de bun simț și care nu-și mai găsesc locul în România printre atâta prostime. Cum bine zicea cineva, „Proști, dar mulți”.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *