credit doar cu buletinul

Creditele doar cu buletinul au revenit în forță în România după ce țara a depășit criza economică ivită în 2008. Ei bine, deși nu mai par așa interesante cum erau în 2008, oamenii apelează la ele în situații extreme. De exemplu, au apărut pe piață o serie de instituții nebancare ce oferă credit cu buletinul dar nu în 60 e rate ca-n înainte, ci doar până la salariu. Această nouă formă de creditare pare mult mai benefică și deși nu se adresează celor care doresc să cumpere electrocasnice în rate, te poate ajuta în momentul în care rămâi fără bani și mai e ceva până la salariu.

La cine poți apela pentru un credit doar cu buletinul?

Dacă ai rămas fără bani și ziua de salariu se vede departe, în zare, poți lua un credit doar cu buletinul de la ExtraSimplu. Există multe avantaje pentru această recomandare după cum urmează:

  • Acordarea creditului se face foarte rapid. Așadar, dacă ai nevoie urgentă de 1000 de lei, poți apela la cei de la ExtraSimplu pentru un credit rapid și astfel să-ți rezolvi problema.
  • Modul de aplicare e destul de simplu. Nu trebuie să duci un braț de acte nicăieri, nu trebuie să stai la cozi, nu trebuie să ai de-a face cu funcționari acri. Totul se face online.
  • Banii îți sunt virați în cont. Înainte, când România era mai primitivă, instituțiile nebancare trimiteau pe cineva să-ți aducă banii acasă. Acum, totul se face online, chiar și virarea banilor
  • Totul este transparent. Taxele și comisioanele sunt la vedere și fixe. Știi de la început câți bani ai de dat înapoi pentru o sumă împrumutată de X lei.

Interesul tău este să apelezi la o companie care este foarte transparentă și corectă atunci când ai nevoie de bani. Majoritatea neplăcerilor se ivesc în momentul în care oamenii se aruncă pentru un credit cu buletinul fără să se intereseze înainte dacă există transparență în ceea ce privește compania de la care se împrumută. E bine să faceți propria investigație sau să mergeți pe recomandările serioase, care au la bază foarte multă transparență.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *