Curatenia inseamna sanatate

Fiecare dintre noi isi doreste sa lucreze intr-un mediu cat mai curat si cat mai intretinut. Patronii din Romania gandesc destul de stramb, nu exista un echilibru intre drepturile salariatilor si indatoriri. Foarte multa lume accepta sa lucreze in acest mod fortati de imprejurari si de situatia financiara precara. Un mediu de lucru curat inseamna sanatate in primul rand.

Ca sa nu fiu rau pana la capat sunt constient de faptul ca nu toata lumea isi permite sa angajeze o femeie de serviciu pe care sa o plateasca in fiecare luna cu un salariu decent astfel incat sa nu isi caute altceva de munca mai profitabil. La un spatiu mare deja ai nevoie de mai mult personal, o singura persoana fiind de prisos. In aceasta situatie poti apela la o firma care presteaza servicii de curatenie, poti stabili cu ei o zi sau mai multe pe saptamana cand se va interveni la fata locului si se va face curat.  E mai ieftin si cred ca si mai de calitate.

Cativa amici de-ai mei au incheiat deja contracte pentru prestari servicii curatenie Bucuresti si sunt destul de multumiti. Conteaza foarte mult seriozitatea celor care vin la fata locului si fac curat. Doar o firma cu renume te poate salva de eventualele neplaceri cauzate de disparitii misterioase ale obiectelor. E unul din riscurile pe care ti le asumi in momentul in care nu iti verifici seriozitatea partenerilor de contract.

Mie personal firmele care presteaza acest fel de servicii mi se par foarte bune, nu intotdeauna avem timp sa face curatenie la locul de munca. Stiu ca normal asa ar fi, ca cei care lucreaza sa incerce sa si intretina, insa de multe ori abia ne ajunge timpul pe care il avem la dispozitie din programul de munca sa ne indeplinim sarcinile de serviciu, d’apai sa mai facem si curat. Nimanui nu ii convine sa ramana peste program din timpul sau si sa faca curat acolo. E bine ca in acest mod se acopera  utilitatea catorva servicii pe piata muncii, servicii utile si la mare cautare in ultima vreme.  Cu cat inaintam in ani, cu atat timpul devine mai pretios si incepe sa se comprime din ce in ce mai mult pana la momentul la care banii deja nu mai conteaza, conteaza sa avem cat mai mult timp liber la dispozitie pentru a ne bucura de viata.

One Response

  1. Miha July 21, 2014

Leave a Reply