Linistea colibei tale te face fericit.

Dupa 20 de ani de trait intre 4 pereti imi doresc enorm o casa. Vara se face cuptor si iarna oricata caldura ai baga nu ramane in interior nici biciuita. Din capate nu am avut tara sau bunici pe la sate ca sa imi pot petrece vacantele de vara in batatura lor, la adapostul unei curti pline de liniste si pace. Nu am avut ocazia sa imi gasesc un refugiu in lumea satului si acum, dupa ce am intrat in campul muncii, resimt nevoia unui concediu intr-un loc linistit, departe de agitatia contemporana.

Daca vre-o data o sa imi permit sa imi cumpar o locuinta o sa fie casa. Nimic nu se compara cu linistea colibei tale  si intotdeauna o sa caut sa ma instalez intr-un loc cat mai putin populat. Dupa 25 de ani de trait in oras am nevoie de o casa in care sa ascult ce muzica vreau eu fara sa dau socoteala vecinilor, in care sa tropai la petreceri cat vreau eu fara sa am grija vecinului care-si culege lustra de pe jos. Vreau sa imi instalez un  balansoar in care sa adorm vara la racoarea serii fara sa ma perpelesc de caldura ca in apartament si fara sa fiu nevoit sa scot o gramada de bani pentru racirea lui si pentru crearea conditiilor decente de confort.

Vreau sa fiu mereu ocupat si sa mi se duca vestea de om gospodar asa cum am fost mereu. Mi-a placut sa am si sa fie frumos la mine acasa.

No Responses

Leave a Reply